Πολιτική επιστροφών αλλαγών

Το δικαίωμα της επιστροφής/αλλαγής μπορεί να γίνει εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Το δικαίωμα της επιστροφής/αλλαγής δεν μπορεί να ασκηθεί για προϊόντα που έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση ή δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγιεινής ή δεν φέρουν ταινία ασφαλείας ή μπορούν να αλλοιωθούν ευχερώς. (π.χ. χύμα άρωμα).

Πολιτική επιστροφών:

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους συσκευασία, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν αποσφραγιστεί ή χρησιμοποιηθεί και να παραδοθούν πίσω στην επιχείρηση στην ίδια καλή κατάσταση που παραλήφθηκαν (άρτιες συσκευασίες), μαζί με την απόδειξη πληρωμής και το παραστατικό αποστολής.

Επιμέρους τρόποι επιστροφής:

Επιστροφή με courier/ταχυδρομείο: O παραλήπτης της παραγγελίας που ασκεί το δικαίωμα αναστροφής της πώλησης εντός της παραπάνω προθεσμίας μπορεί να επιστρέψει τα προϊόντα μέσω εταιρείας courier με δική του επιβάρυνση, με συστημένη ταχυδρομική αποστολή του προϊόντος μαζί με

  1. την απόδειξη παραλαβής
  2. το παραστατικό της παραγγελίας, στη διεύθυνση Θεμιστοκλέους 27, Αθήνα.

Η επιχείρηση δεν δέχεται πακέτα με πληρωμή παραλήπτη, με την εξαίρεση των ελαττωματικών προϊόντων ή της παράδοσης προϊόντων μη συμβατών με τα παραγγελθέντα.

Ο παραλήπτης – αγοραστής οφείλει να διατηρεί το παραστατικό που αποδεικνύει την παράδοση των προϊόντων προς επιστροφή στην ταχυδρομική – μεταφορική εταιρεία.

Τα εκάστοτε μεταφορικά λόγο επιστροφής ή αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την επιχείρηση.
Με εξαίρεση αλλαγής ή επιστροφής λόγω ελαττωματικών προϊόντων.

Πρίν από κάθε διαδικασία αλλαγής ή επιστροφής θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.