Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Αντικαταβολή

Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στον αντιπρόσωπο της εταιρίας courier κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
Αναγκαία προϋπόθεση για την παράδοση της παραγγελίας συνιστά η προηγούμενη εξόφληση της σχετικής χρέωσης.

  • Τα έξοδα της αντικαταβολής είναι 1.5€

Τα έξοδα μεταφοράς αποτελούν την αμοιβή για την αποστολή του δέματος ενώ τα έξοδα αντικαταβολής είναι η αμοιβή που παίρνει η εταιρεία ταχυμεταφορών για την εκτέλεση/διεκπεραίωση της συναλλαγής.

Αφορούν δηλαδή την διαδικασία είσπραξης των χρημάτων και όχι την διαδικασία μεταφοράς. Είναι δύο διαφορετικές χρεώσεις.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρεωθείτε με έξοδα αντικαταβολής επιλέξτε κάποιον άλλον τρόπο πληρωμής που δεν έχει καθόλου χρέωση (πληρωμή με κάρτα, κατάθεση σε λογαριασμό της επιχείρησης ή παραλαβή από το κατάστημα).

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Viva Wallet. Η Viva Payments, η εταιρεία που έχει αναπτύξει τη λύση Viva Wallet, έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS) και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή.

Η συναλλαγή πραγματοποιείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet, που προστατεύει τα δεδομένα της κάρτας σας, καθώς δεν μας κοινοποιεί τον πλήρη αριθμό της κάρτας ούτε τον κωδικό της σε καμία φάση της συναλλαγής. Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες VISA, MASTERCARD, MAESTRO και VISA ELECTRON.

PayPal

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sillage.gr συνεργάζεται με την υπηρεσία PayPal. Για τον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής η συναλλαγή σας γίνεται μέσω της ασφαλούς ιστοσελίδας PayPal ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στις παρακάτω τράπεζες:
(εντός 4 εργάσιμων ημερών – ως εργάσιμες θεωρούνται Δευτέρα ως Παρασκευή).

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας.

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:SILLAGE OE
    IBAN: GR4801720540005054104908251
    ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5054104908251

*Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη – σε κάθε περίπτωση τραπεζικών προμηθειών, το σύνολό τους θα επιβαρύνεται ο πελάτης επιλέγοντας: “Τα έξοδα βαρύνουν τον Εντολέα”.
Διαφορετικά η παραγγελία δεν θα γίνεται δεκτή.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, προτείνουμε να καταθέσετε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες .

Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν πραγματοποιηθεί εντός 4 ημερών η παραγγελία ακυρώνεται από το σύστημα.

Μετά την κατάθεση και για να μας βοηθήσετε στην άμεση εκτέλεση της παραγγελίας σας, στείλε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής μέσω e-mail (κάνοντάς το scan ή φωτογραφίζοντας το με το κινητό) στο info@sillage.gr αναγράφοντας μας τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας, και θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.